+389 77 574 240

Следи не:

 - 
Albanian
 - 
sq
German
 - 
de
Macedonian
 - 
mk

Бесконечни можности за работа

Вработување на медицински лица и живот во Германиja! Отворено пријавување секој ден за секој од вас.

Зошто ние?

Го знаеме предизвикот што доаѓа со нов почеток.

Еуро Мармедикал- агенција за посредување, е специјализирана за меѓународно регрутирање и сместување на квалификуван медицински кадар во Германија. Отстапуваме од останатите агенции бидејќи нудиме сеопфатен пакет: ги поврзуваме кандидатите со правилните работодавци, и обратно, обезбедуваме помош при организирање на сите релевантни настани и процеси, нудиме поддршка за вашата интеграција во општеството да се одвива брзо и беспрекорно.

Благодарение на нашето лично искуство, ги знаеме двете страни на процесот. Ова ни овозможува да постигнеме успешни и трајни резултати во поставувањето и пополнувањето на позициите. На овој начин имате најмалку вложен труд со најдобар можен резултат.

Контакт инфо